HÄÄSIDONNAT

Hääpäivän kukat, jotka kruunaavat kokonaisuuden

Hääpäiväsi on yksi elämäsi kohokohdista, jossa kukilla on merkittävä rooli kokonaisuuden kannalta. Yleensä kukkien suunnitteluun ja valintaan halutaankin panostaa ja käyttää aikaa. Meiltä saat suunnitteluapua ammattitaitoisilta floristeilta, hyviä ideoita ja onnistuneet, kauniit toteutukset.

Toiveidesi mukaiset kukkalaitteet

Tämän juhlavan tilaisuuden kukkalaitteet sidomme ammattitaidolla morsiusparille, hääväelle, kirkkoon ja juhlatilaan. Kukitamme yksilöllisesti myös kaason, bestmanin (puhemiehen), morsiusneidot ja sulhaspojat sekä hääparin vanhemmat ja sisarukset. Myös hääauton tai muun kulkupelin koristelut onnistuvat.

Morsiuskimput, heittokimput sekä kaasojen ja morsiustyttöjen kukat

Yksin hääpäivän tärkeimmistä kukkasidonnoista on morsiuskimppu, joka täydentää morsiamen juhlatyylin. Saatat myös haluta morsiuskimppusi tyyliin sopivan, mutta hiukan pienemmän heittokimpun, jolla arvot naimattomien neitojen joukosta seuraavan morsiamen.

Myös ns. fortunekimput ovat nousseet perinteisten heittokimppujen rinnalle. Fortunekimppu on pienistä kimpuista yhteen sidottava kimppu, joka hajoaa heitettäessä useaan osaan.

Meiltä saat myös toiveidesi mukaiset hiuskoristeet ja rannekukat sekä kaasojen ja morsiustyttöjen kukat.

Sulhasen, bestmanin, sulhaspoikien ja hääparin vanhempien kukat

Sulhasella on yleensä viehe eli rintakukka tai taskukukka, joka sopii morsiuskimpun ja häiden teemaan. Tyylikkäät vieheet kuuluvat myös bestmanille, sulhaspojille ja hääparin vanhemmille.

Tilojen ja hääauton koristelu

Koristelemme juhlatilasi kauniiksi ammattitaidolla ja toiveidesi mukaan. Floristimme auttavat myös koristeiden suunnittelussa.

Huolehdimme esimerkiksi näistä:

  • kirkon kukat ja koristelu
  • alttarikoristeet
  • koristeet kirkonpenkkien päihin
  • juhlatilan koristelut
  • pitopöydän asetelmat ja kimput
  • häävieraiden pöytien kukat ja kukka-asetelmat.

Tule käymään, niin suunnitellaan yhdessä hääjuhlaasi sopivat kukat!