HAUTAUSTOIMISTOPALVELUT

Käytännön apua surukoteihin, kun läheinen on poissa

Läheisen kuolema on aina järkytys, joka helposti lamaannuttaa. Kun läheinen on poissa, on kuitenkin surutyön keskellä hoidettava monia eri käytännön asioita vainajan hautaamiseksi. Ei hätää: tarjoamme monipuolista ja huolella hoidettua käytännön apua surukoteihin, jotta hautajaisjärjestelyt sujuisivat mahdollisimman mutkattomasti, vaikka mieli on maassa.

Voit kääntyä puoleemme kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa. Tärkeää tietoa tarjoaa myös Suomen Hautaustoimistojen Liiton laatima ensiohje vainajan omaisille »

Olemme Suomen hautaustoimistojen liiton jäsen.

Hautauspalvelut Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla ja muissa ympäristökunnissa.

Hoidamme yhteydenotot seurakuntaan ja viranomaisiin. Autamme hautauksiin liittyvissä kysymyksissä ja olemme teitä varten kaikissa hautauksiin liittyvissä asioissa. Hoidamme siunausajan varaukset omaisten toiveiden mukaisesti sekä kappelin tai kirkon varaukset aina muistotilaisuuden pitopaikkaan asti.

Olemme Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsen, ja voit noutaa meiltä veloituksetta esimerkiksi Hautajaisjärjestelyni-vihkosen, johon hautajaisiaan suunnitteleva voi kirjata omia toiveitaan. Vihkosta on saatavilla sekä suomeksi että ruotsiksi. Voit myös toimittaa meille kopion täydennetystä vihkosesta, jotta toiveet pysyvät tallessa, vaikka alkuperäinen vihkonen katoaisikin.

Autamme arkun, uurnan ja surukukkien valinnassa ja hoidamme kuljetukset sekä muut toivotut asiat asiaan kuuluvalla arvokkuudelle. Meiltä löydät hyvän valikoiman arkkuja (alk. 390 €) ja uurnia (alk. 70 €).

Hautakivet ja hautajaiskukat

Meiltä saat luonnollisesti kaikki hautajaisissa tarvittavat kukat ja kukkalaitteet. Lamminpään Kukan yhteydessä toimii myös Lamminpään Hautakivi Oy, joka välittää kaikki hautakivipalvelut. Yhteistyökumppaneinamme toimivat Kiviliike Sairanen Oy ja Kivilähde.

Suosittelemme varaamaan ajan hautakivimyyjällemme.

Muistotilaisuuksien tarjoilut

Yhteistyökumppanimme Kokkipoika huolehtii muistotilaisuuksien tarjoiluista vahvalla ammattitaidolla. Voit tilata Kokkipojalta sekä ruokatarjoilut että kahvitukset, ja saat myös apua tarjoilujen valinnassa.

Lue lisää ja tilaa tarjoilut muistotilaisuuteen »

#